RADET anuntă oprirea apei calde și a căldurii pentru 72 ore, în zonele…

RADET

RADET București anunță că mai multe cartiere din sectorul 3 rămân fără apă caldă si agent termic.

RADET București anunță într-un comunicat de presă, luni, 4 noiembrie 2019, că : „În urma finalizării lucrărilor de modernizare a tronsoanelor din conducta de termoficare 2 Dn 1000 – Magistrala II SUD, ce alimentează zona cuprinsă între Bulevardul Energeticienilor, strada Fizicienilor, Calea Vitan şi Şoseaua Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei este necesară oprirea apei calde și a căldurii pentru 72 ore.

Oprirea este impusă de necesitatea reîntregirii tronsonului de conductă, a umplerii instalației, a efectuării manevrelor în sistem pentru punerea în funcțiune a întregii magistrale şi pentru începerea furnizării agentului termic pe noile conducte.
Lucrările de înlocuire a tronsoanelor de ţeavă cu conductă preizolată au fost executate de Compania Municipală Energetica București şi au avut în vedere o zonă deficitară în care cetățenii au resimțit disconfort în sezonul anterior de încălzire.

Aceste lucrări fac parte din cea mai amplă campanie de reparații, modernizări și înlocuiri de subansamble tehnice, anunțată încă de la sfârșitul sezonului anterior de încălzire, fiind prima acțiune de acest gen după o perioadă foarte lungă de timp.”

Loading

Recommended For You