Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavril. Protectorul credinciosilor si mesagerul lui Dumnezeu

Sfinții Mihail și Gavril sunt doi arhangheli menționați în tradiția creștină și în religia creștină ortodoxă. Acești doi arhangheli au un loc special în credința creștină și au fost... Read more »

Code for Romaniaa lansat platforma CeZiceLegea.ro, prin care își propune să acopere toate evenimentele de viață cu care se poate confrunta un cetățean

Code for Romania, cea mai mare organizație de tehnologie civică din lume, a lansat cea de-a cincea soluție anunțată în Campania „Așteaptă-te, române. #PUTEM3000”. Platforma CeZiceLegea.ro explică pe înțelesul... Read more »

Scandal in USR pe tema retragerii Elenei Lasconi de pe listele de la Europarlamentare

Europarlamentarul USR, Vlad Gheorghe, l-a criticat luni pe președintele partidului Cătălin Drulă, după scandalul provocat în partid de declarațiile făcute de Elena Lasconi și a precizat că acest „haos”... Read more »

Romania participa, zilele acestea, la Târgul Internațional de Turism „World Travel Market” (WTM) de la Londra

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) este prezent la târgul internațional de turism „World Travel Market” (WTM) de la Londra, desfășurat în format Business-to-Business (B2B), în perioada 6 –... Read more »

MAE: 103 cetateni romani si familiile acestora au trecut frontiera in Egipt din Fasia Gaza

În continuarea precizărilor transmise în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, Ministerul Afacerilor Externe informează că în urma acordului transmis de autoritățile israeliene și cele... Read more »

Comisioanele bancare să nu fie majorate. Acord intre guvern si Asociația Române a Băncilor

Premierul Marcel Ciolacu și reprezentanții Asociației Române a Băncilor au convenit ca, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, comisioanele bancare să nu fie majorate Punerea în... Read more »

Sondaj: Unu din trei români nu mănâncă micul dejun

Aceste date au rezultat în urma unui sondaj de opinie realizat în perioada 28 iunie – 18 septembrie 2023 care au accesat site-ul TeMananc.ro. La sondaj au participat de... Read more »

UniFEST: Bilete gratuite la spectacole de teatru, operă şi de acces la muzee pentru studenţi

Studenţii beneficiaza de bilete gratuite la spectacole de teatru, operă şi de acces la muzeele din oraşele unde se va desfăşura festivalul studenţesc UniFEST, care a început vineri. Potrivit... Read more »

Administraţia Spitalelor cere modificarea OUG privind reducerea cheltuielilor bugetare, deoarece are efecte negative

Conducerea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) şi managerii celor 19 unităţi administrate prin aceasta cer Executivului, premierului Marcel Ciolacu, miniştrilor Sănătăţii şi Finanţelor, Alexandru Rafila şi Marcel... Read more »

Pope (Sanitas): Desfiinţarea reţelei de spitale CFR ar fi un dezastru; există o lipsă cruntă de dialog

Desfiinţarea reţelei de spitale CFR ar fi un dezastru, iar pe acest subiect există o lipsă cruntă de dialog din partea ministrului Transporturilor, a declarat, luni, pentru AGERPRES, vicepreşedintele... Read more »