Termeni si conditii de utilizare a siteului Infobucharest.ro

InfoBucuresti nu stocheaza date cu caracter personal, nu colecteaza adrese de email sau IP-uri si nici nu foloseste eventuale date primite, in urma utilizarii paginii de contact, in scopuri comerciale. Eventualele adrese de email sunt stocate de terti, iar pentru dezabonare se folosesc linkuri de “Dezabonare”.

InfoBucuresti respecta in totalitate Regulamentul General UE privind Protecția Datelor (GDPR) 

Prin accesarea infobucharest.ro, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos:

  • Acces

Permisiunea dumneavoastra, odata cu accesarea site-ului infobucharest.ro, este pentru obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Infobucharest.ro realizeaza si asigura servicii si informare in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul de la adresa infobucharest.ro. Orice material postat pe site de utilizator (in orice format) va fi supus moderarii inainte sau dupa incarcare. infobucharest.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona utilizarea oricarui serviciu al site-ului in interes comercial. Prin utilizarea infobucharest.ro sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri siteului InfoBucharest.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie. InfoBucharest.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de InfoBucharest.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila. InfoBucharest.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de InfoBucharest.ro.

Drepturi de autor, proprietate intelectuala

InfoBucharest.ro va ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa retransmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.

Pentru retransmiterea in totalitate, partial sau modificat a informatiilor de pe InfoBucharest.ro, nu este nevoie de un acord scris ci doar il obliga pe cel care preia informatiile sa precizeze sursa si link direct catre ea.

Orice materiale postate pe site, transmise pe email sau alte cai dovedite, catre InfoBucharest.ro, devin proprietatea InfoBucharest.ro, iar utilizatorii sunt de acord ca acorda licenta neexclusiva, cu titlu gratuit si irevocabila pentru acele materiale.

In cazul in care identificati materiale care incalca legea dreptului de autor sa ne trimiteti un email la: contact[at]infobucharest.ro.

Confidentialitatea si datele cu caracter personal.

Prin abonarea pe site, prin sistemele InfoBucharest.ro utilizate in acest scop, sunteti de acord cu folosirea adresei de email puse la dispozitie pentru a primi informatii, actualizari si stiri. In cazul in care doriti sa renuntati la acest privilegiu, InfoBucharest.ro prin sistemul de newsletter, va pune la dispozitie un link de dezabonare.

InfoBucharest.ro, nu va folosi datele cu caracter personal in alte scopuri comerciale si nici nu le va vinde tertilor. Ele vor fi folosite doar cu intentia declarata de a va pune la dispozitie cele mai noi informatii.

Se considera abonata, o adresa de email pentru care s-a trimis si acceptat si confirmat in acest sens

Alte termene:

InfoBucharest.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, InfoBucharest.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe InfoBucharest.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care InfoBucharest.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului InfoBucharest.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. InfoBucharest.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, InfoBucharest.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

InfoBucharest.ro va putea modifica, si fara o notificare prealabila, Termenii si Conditiile de mai sus, ele fiind afisate pe aceasta pagina si puse la dispozitia utilizatorilor.

Prin continuarea utilizarii InfoBucharest.ro, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai sus.

Loading