248 de ore de înregistrări cu convorbirile radio ale jandarmilor, de la protestul din 10 august, merg luni la DIICOT !

protest 10 august

Jandarmeria Română a desecretizat vineri seară convorbirile radio purtate la protestul din 10 august 2018 din București, a declarat sâmbătă dimineață ministrul de Interne Marcel Vela, la Realitatea Plus.

Au fost desecretizate convorbirile aseară, au fost în jur de 298 de ore de convorbiri, din care 250, aproximativ, aveau legătură cu misiunea. Din aceste convorbiri, doar două ore au legătură cu tactici de acțiune, zonă de dispunere a unor forțe și protecția unor obiective din jurul zonei Piața Victoriei. Cele două ore au și alte elemente care sunt sunt secretizate în alte misiuni, documente și instituții”, a spus ministrul, sâmbătă dimineață.

În consecință, cele 248 de ore din cele 250 sunt desecretizate și luni le vom înainta către DIICOT. Cele două ore care conțin și secrete ale altor instituții sau care țin de numărul de jandarmi, de dispunerea lor și de alte misiuni, nu legate de Piață, le vom analiza săptămâna viitoare pentru a decide cum și în ce mod le desecretizăm și pe acelea”, a declarat Marcel Vela.

Citeşte întreaga ştire: Convorbirile radio ale jandarmilor la protestul din 10 august, desecretizate. 248 de ore de înregistrări merg la DIICOT

Loading

Recommended For You