ALDE Sibiu a dat în judecată compania Facebook

facebook

Președintele filialei ALDE Sibiu Ovidiu Gheorghe Tocaciu a depus, joi, la Judecătoria Sibiu o cerere de chemare în judecată a companiei Facebook, cu sediul în SUA, din cauză că blochează contul filialei și ar aduce astfel prejudicii în promovarea pe rețeaua socială a mesajelor candidatului pe care îl susțiune, Mircea Diaconu.

„Organizaţia ALDE Sibiu, prin preşedintele Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a depus astăzi (joi – n.r.) la Judecătoria Sibiu o cerere de chemare în judecată a Facebook cu sediul în Statele Unite. Din 28 octombrie pagina oficială de Facebook a fost blocată de Facebook. Deşi s-au cerut lămuriri pe toate canalele disponibile de contact Facebook, aceştia nu au răspuns solicitărilor”, arată reprezentanții filialei ALDE Sibiu, într-un comunicat transmis Digi24.

„Se pare că banii noştri sunt buni pentru Facebook prin toate reclamele pe care le plătim acestora. Dar dreptul nostru la liberă exprimare, nu!”, spune președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, în comunicat.

ALDE Sibiu își motivează plângerea prin faptul că articolul 30 din Constituţia României garantează dreptul la liberă exprimare, drept susţinut internaţional şi de articolul 10 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.

Loading

Recommended For You