Alertă la o școală din Capitală

alerta scoala

Alertă la Şcoala Gimnazială numărul 133 din Bucureşti! Cursurile au fost suspendate, iar persoanele aflate în interior evacuează de urgenţă instituţia, după ce un martor a susţinut că se simte miros de insecticid, conform antena3.ro

Şcoala Generală 133 din Capitală a fost evacuată marţi după ce mai mulţi elevi de clasa a VIII-a au acuzat un disconfort respirator, în urma procedurilor de igienizare efectuate în unitatea de învăţământ, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Măsura de a nu permite accesul elevilor sau personalului în şcoală, timp de 24 de ore, de la dezinfectare nu a fost prevăzută în procesul verbal realizat după efectuarea dezinfectării.

Prin urmare, şcoala a permis accesul elevilor şi personalului.

Potrivit IŞMB, igienizarea a fost necesară ca urmare a unor cazuri de gripă confirmate.

Opt elevi acuză stare generală de rău şi primesc îngrijiri medicale din partea autorităţilor, iar o fetiţă în vârstă de 14 ani a fost transportată la spitalul Marie Curie. Mai multe echipaje de prim-ajutor au fost chemate de urgenţă la faţa locului.  În incinta şcolii acţionează 2 ambulanţe SMURD şi una de la SABIF.

Toți elevii au fost evacuați.

foto – antena3.ro

 172 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...