Angelica Fădor: „PSD se comportă ipocrit. PSD a uitat că în 2019 a alocat bani doar pentru 200 de metri din Autostrada Unirii.”

angelica fador

Preşedintele Comisiei pentru Administraţie din Camera Deputaţilor, deputatul PNL Angelica Fădor, acuză PSD-ul că în anul 2019 a alocat bani pentru construirea doar a 200 de metri din Autostrada Unirii.

PSD se comportă ipocrit în continuare. Cere Guvernului PNL bani pentru autostrăzi, dar a uitat că Viorica Dăncilă a alocat în bugetul anului trecut fonduri de 2 milioane de euro din care se puteau construi doar aproximativ 200 de metri din Autostrada Unirii”, acuză Angelica Fădor într-un comunicat de presă.

Deputatul PNL precizează  că „primii care au sesizat, la începutul anului trecut, bătaia de joc a Guvernului PSD au fost reprezentanţii a trei asociaţii din zona Moldovei care au şi atras atenţia că din banii alocaţi proiectului nu se poate construi nici măcar un kilometru”.

Acum PSD parcă a uitat că în trei ani de guvernare Grindeanu- Tudose- Dăncilă a schimbat mai mulţi miniştri decât a construit kilometri de autostradă.

Guvernul PNL şi-a luat angajamentul că va demara construcţia Autostrăzii Târgu Mureş- Iaşi- Ungheni. În curând, Cabinetul Orban va face un prim pas pentru a debloca situaţia şi va emite o Ordonanţă de Urgenţă prin care proiectul va reveni la Ministerul Transporturilor. Ţin să reamintesc că guvernarea PSD a mutat 22 de proiecte majore de infrastructură la Comisia de Strategie şi Prognoză, o comisie ai cărei angajaţi nu au nici o calificare pentru construcţia de autostrăzi”, scrie în comunicat Angelica Fădor, Preşedintele Comisiei pentru Administraţie din Camera Deputaţilor.

Al doilea pas va consta în atragerea de fonduri europene, iar Guvernul român va solicita Comisiei Europene, pentru următorul exercițiu bugetar european, fondurile necesare construcției Autostrăzii Unirii.

PNL se va ține de cuvânt. Orice promisiune din campania electorală va fi pusă în aplicare. România nu mai are timp de vorbe, ci trebuie să treacă la fapte., afirmă deputatul PNL.

 124 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...