Anunțul oficial făcut de Gabriela Firea, după Revelion: „Candidez pentru un nou mandat de primar general”

gabi primarie

Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Copiii cei mari îmi spun să nu mai candidez”, anunță libertatea.ro

Gabriela Firea a afirmat miercuri seara că va candida la alegerile locale pentru un nou mandat la primăria Capitalei. Aceasta a mărturisit că fiii ei îi cer să nu mai candideze, informează Mediafax.

Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, am terminat proiectele rămase începute din fostele mandate și am început noi proiecte, împreună cu echipa mea”, a declarat Gabriela Firea. Actualul edil al Bucureștiului a mărturisit că fiii ei îi cer să nu mai candideze. „Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a mai spus ea.

Citeşte întreaga ştire: Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Copiii cei mari îmi spun să nu mai candidez”

Loading

Recommended For You