Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania indeamna la chibzuinta la cumparaturi. “Exista cantitati si stocuri suficiente de marfa”

hypermarketuri

In contextul actual, AMRCR (Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania) face un apel catre toti clientii magazinelor din Romania si indeamna la cumpatare si chibzuinta la cumparaturi. Totodata, AMRCR anunta ca exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor.

Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19).

Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată.

Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depași această situație.

Dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Va rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați.

Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.

Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor.

Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acetei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare.

Loading

Recommended For You