Bărbat reținut pentru şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri

catuse

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au reţinut un bărbat în vârstă de 37 de ani bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri.

La data de 03 februarie a.c., o tânără a sesizat Secţia 17 Poliţie că este şantajată de un bărbat care va face publice fotografii şi filmări în ipostaze indecente cu aceasta, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

Cel în cauză a fost identificat rapid de poliţiştii Capitalei, care la data de 06 februarie a.c. au efectuat o percheziţie la domiciliul acestuia, fiind ridicate: calculatoare, telefoane, dispozitive electronice de stocare, precum şi alte bunuri care ar fi putut fi folosite pentru săvârşirea faptei.

Din cercetări a reieşit faptul că, bărbatul a abordat pe diferite platforme online şi alte femei cărora le propunea să pozeze pentru o revistă din străinătate şi după ce obţinea fotografii şi filmări cu caracter explicit, le publica pe diferite site-uri fără a avea acordul persoanelor vătămate.

În urma probatoriului admninistrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub  aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

 146 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...