Bataie in Parcul Morarilor din capitala. O adolescenta a fost tarata de par pentru ca a refuzat sa loveasca o alta fata

Parcul Morarilor adolescenta batuta

O adolescentă a fost bătută cu sălbăticie, cu pumnii şi picioarele, apoi târâtă de păr prin parc pentru că ar fi refuzat să lovească o altă fată. Tot scandalul a fost filmat şi postat pe Facebook, imaginile devenind virale. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă, scrie MEDIAFAX.

În imagini se vede cum adolescenta este pusă să lovească alte fete, însă aceasta refuză, motiv pentru care este bătută cu pumnii şi picioarele de celelalte fete care participă la scandalul din Parcul Morarilor Pantelimon.

La un moment dat, una dintre bătăuşe o ia pe victimă de păr şi o târâşte prin parc, reproşându-i că nu face ce i se spune.

Toată bătăia la care participă mai mulţi tineri, ce par să fie minori, a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat în acest caz şi au deschis o anchetă, fiind demarate verificări pentru identificarea persoanelor implicate.

În aceeaşi zi în care poliţiştii s-au autosesizat, mama fetei bătute a mers la Poliţie şi a depus o plângere.

În aproximativ o oră, tinerele ce apăreau în imagini au fost depistate şi conduse la sediul Secţiei, unde au fost audiate în prezenţa părinţilor şi reprezentanţilor DGASPC sector 2. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a spus Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Loading

Recommended For You