Brigada Rutieră cu ochii pe șoferii indisciplinați din Capitală

verificari politie

În această dimineaţă poliţiştii au urmărit îndeosebi depistarea conducătorilor auto care depășesc autovehiculele oprite în coloană la semafor, precum și care nu respectă indicatorul ocolire, instalat pe refugiul stațiilor de tramvai.

Au fost aplicate 74 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 33.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea indicatorului ocolire, instalat pe refugiul staţiilor de tramvai, pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu și pentru depăşirea vehiculelor oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului.

Totodată, au fost reținute 19 permise de conducere, cele mai multe pentru depăşirea vehiculelor oprite în coloană la culoarea roşie a semaforului, pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric și pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Prin astfel de activități ne propunem să tragem un semnal de alarmă și să-i determinăm pe conducătorii auto să conștientizeze importanța respectului reciproc în trafic, pentru a contribui la îmbunătățirea fluenței traficului rutier și reducerea numărului de evenimente nedorite.

Să ne vedem cu bine în trafic!”, anunță Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

 120 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...