Carmen Dan, citată vineri pentru audieri la DIICOT, în legătură cu dosarul violenţelor de la protestul din 10 august 2018

carmen dan
libris.ro

Procurorii DIICOT fac noi audieri în dosarul violențelor din 10 august. În urmă cu puțin timp a ajuns în fața magistraților procurorul care a fost în piața Victoriei. Vineri a fost citată Carmen Dan, ministru de Interne în timpul protestului din 10 august 2018, informează Digi24.

Procurorii au început audierile în dosarul violenţelor din Piaţa Victoriei, azi fiind citat ca martor procurorul militar care s-a sesizat din oficiu şi a demarat ancheta cu suspiciuni că jandarmii ar fi folosit nejustificat substanţe lacrimogene.

Vineri a fost citată, tot în calitate de martor, şi Carmen Dan, pentru a da da explicaţii în legătură cu modul în care angajaţii MAI au acţionat în acea zi.

Carmen Dan a coordonat întreaga intervenţie, ea se afla în orele protestului în biroul său de la MAI. De altfel, ea a spus că  s-a întors special mai devreme, din concediu, pentru a fi la serviciu atunci.

Loading

Recommended For You

loading...