Cinema şi muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 22 iulie

Bucuresti

CINEMA

* La Grădina cu Filme a Creart, de la ora 21:00 rulează drama romantică SF „The Time Traveler’s Wife / Soţia călătorului în timp”, în care Eric Bana interpretează pe Henry, care, datorită unei anomalii genetice rare de care suferă, are capacitatea de a călători înainte şi înapoi în timp, fără însă a avea control asupra acestui fenomen. În ciuda acestei particularităţi a lui Henry, Clare, soţia sa jucată de Rachel McAdams, încearcă din răsputeri să-şi construiască viaţa alături de el.

* Tot de la ora 21:00, la terasa Fabrica Gastropub (Splaiul Unirii, nr. 160) are loc proiecţia Paramaount Channel cu thriller-ul „Runaway Train / Trenul evadării”, regizat în 1985 de Andrei Koncealovski, cu Jon Voight şi Eric Roberts în rolul a doi puşcăriaşi care reuşesc să evadeze, dar pot fi omorâţi de trenul scăpat de sub control în care se urcă.

MUZICĂ

* În Piaţa Constituţiei se desfăşoară evenimentul „Rock the City”, în cadrul căruia puteţi urmări trupele: Coma (de la ora 15:30), Days of Confusion (de la ora 16:30) şi God is an Astronaut (Irlanda – de la ora 17:45). De la ora 19:00 muzica este asigurată de Editors DJ Set ft. Russell Leetch and Elliott Lion, iar de la ora 20:45 formaţia britanică The Cure susţine primul ei concert în România.

* Cântăreţul şi compozitorul american, Michael Bolton dă un concert, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

* ANTONIA cântă, de la ora 21:30, la terasa Berăriei H.

Loading

Recommended For You