Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. a negociat favorabil noul contract de furnizare a energiei termice cu ELCEN

elcen

Directorul General al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A., Alexandru Burghiu, a declarat, în ziua de 12 decembrie 2019, în cadrul unei conferinţe de presă că a obţinut modificarea unor prevederi contractuale defavorabile până în prezent bucureştenilor, în noul contract de furnizare a energiei termice între CMTEB şi ELCEN, potrivit unui comunicat de presă transmis de Termoenergetica.

Acest contract a fost mai mult decât dăunător pentru RADET Bucureşti şi vedem efectele lui prin penalităţile cumulate, in valoare de 3,7 miliarde de lei. Am reuşit şi am înlăturat o parte din clauzele ce au condus la aceste penalităţi. Am reuşit şi am scos această decalare de 10 zile de la data facturării de ELCEN şi data la care noi facturăm la cetăţeni” – a declarat Directorul General CMTEB, Alexandru Burghiu.

Directorul General CMTEB a precizat că un nou pas s-a făcut şi prin introducerea în contractul dintre CMTEB şi Primăria Municipiului Bucureşti a posibilităţii plăţii unui avans de 50%, astfel încât noua companie să aibă asigurat un cash flow, pentru plata facturilor de energie termică în perioada estivală, atunci când se generează penalităţi din cauza caracterului sezonier al activităţii de furnizare a energiei termice.

 

Loading

Recommended For You