Concurs pentru elevi – Înscrie-te la Mirunette Language Competition și câștigă o tabără internațională în Marea Britanie

MLC 2020_900x700

Mirunette Education lansează a 8-a ediție a concursului național de limba engleză – Mirunette Language Competition. Concursul este destinat tuturor elevilor din România cu vârste cuprinse între 10-17 ani, iar participarea este gratuită.

Marile premii oferite de Mirunette Education constau în două tabere internaționale de o săptămână în Marea Britanie. Înscrierile pentru prima etapă a concursului s-au deschis pe 20 ianuarie. Toți elevii doritori și curajoși se pot înscrie până la data limită de 1 martie, completând un formular online pe site-ul organizatorului, secțiunea concurs.

Mirunette Language Competition va avea 3 etape ce se vor desfășura în perioada 20 ianuarie – 26 aprilie. Prima etapă presupune completarea formularului de înscriere online ce conține și o întrebare simplă al cărui răspuns se regăsește pe site-ul mirunette.ro. A doua etapă constă într-o probă video, detaliile urmând a fi trimise de catre organizator celor care vor trece de prima rundă. Ultima probă va lua forma unor interviuri în limba engleză, la sediul Mirunette, cu toți cei 40 de finaliști. Marii câștigători vor fi anunțați în luna mai, iar pe lângă cele două tabere în Marea Britanie oferite de Mirunette Education, finaliștii vor primi multe alte premii de la partenerii concursului: British Council, Editura Humanitas, Opera Comică pentru Copii, UnTeatru, Dent Estet, Ideal Board Games, Parc Aventura Brașov și DinoParc Râșnov. Festivitatea de premiere va fi sponsorizată de Lăptăria cu Caimac și grupul Romaqua (prin brand-ul Aquatique).

“Mirunette Language Competition are ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străina și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Organizarea acestui concurs național a venit din dorința de a promova limba engleză ca mijloc al cunoașterii pentru elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Concursul a început în 2013, sprijinit fiind de parinții și profesorii interesați de progresul personal al copiilor și s-a dezvoltat datorită celor peste 10.000 de participanți care au fost dispuși să iasă din zona lor de confort.” a declarat Georgiana Malac, Marketing and Business Development Coordinator Mirunette Education.

“Mirunette Language Competition este deschis tuturor celor care sunt interesați să învețe și să își dezvolte nivelul de limba engleză, indiferent de zona din care provin. Pentru a-i încuraja, dar și pentru a le oferi șansa unei experiențe de învățare alternativă și dezvoltare personală oferim ca premii două tabere internaționale de o săptămână in Marea Britanie. Totodată, mă bucură faptul că împreună cu partenerii noștri vom reuși să recompensăm eforturile tuturor participanților, și astfel să susținem prin această inițiativă elevii curajoși, curioși și dornici să se dezvolte.” spune Cristian Theodoru, Executive Manager Mirunette Education.

 

Mirunette Language Competition este organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și anual înregistrează peste 2.000 de elevi participanți. Obiectivul principal al concursului este acela de a oferi șansa tuturor elevilor talentați și pasionați de limba engleză de a ieși din zona lor de confort și de a testa sistemele educaționale din străinătate.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, SUA și Canada ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Compania reprezintă cu succes în România instituții prestigioase de învățământ din întreaga lume ce oferă garanția calității dar și relaxarea părinților care aleg să își trimită copiii în astfel de programe internaționale.

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate.

Programele Mirunette se adresează copiilor cu vârste începând de la 7 ani, elevilor de liceu, dar și studenților ce doresc să își îmbunătățească cunoștiințele de limbi străine, să trăiască o experiență internațională și să se pregătească pentru o lume multiculturală. În același timp Mirunette Education se adresează parinților dispuși să investească în educația copiilor lor, profesorilor ce doresc să își diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraționali și adulților dornici să își îmbunătățească exprimarea într-o limbă străină.

Mai multe informații despre Mirunette Education și serviciile oferite găsiți la www.mirunette.ro sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

Loading

Recommended For You