Costel Alexe: Îi vreau cu cătuşe la mâini pe toţi cei care taie ilegal, transportă ilegal sau fură din pădurile României

Costel Alexe

Suprafaţa ariilor naturale protejate din România va creşte cu 65.000 de hectare, a anunțat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe.

„Am finalizat proiectul de Hotărâre de Guvern pentru publicarea limitelor ariilor naturale protejate din România în format INSPIRE.
Prin publicarea și aprobarea noilor limite, suprafața desfășurată a ariilor naturale protejate din România va crește cu 65.000 de hectare.

Suprafeţele rezervaţiilor naturale şi a monumentelor naturale vor creşte cu 37.000 de hectare. Vorbim despre suprafeţe în care nu se va permite niciun fel de intervenţie”, a mai declarat ministrul intr-o conferinta de presa.

Totodată, noile limite duc la creșterea cu 26.287 de ha a suprafețelor desfășurate ale parcurilor naturale din România și cu 1.713 ha a suprafețelor parcurilor naționale din țară.

De asemenea, Costel Alexe, a mai declarat ca i-ar vrea, pe toti cei care taie ilegal din padurile Romaniei, transpprta sau fura, la puscarie

Îi vreau cu cătuşe la mâini pe toţi cei care taie ilegal, transportă ilegal sau fură din pădurile României. Nu ne mai permitem ca ţară să avem astfel de practici care, evident, ne duc spre lumea a treia, în care ne defrişăm, ne tăiem ilegal pădurile în scopuri personale sau de grup.

 480 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...