Cristina Țopescu a murit. Ea a fost găsită în casă. Poliția este acum la fața locului.

cristina topescu

Vedeta TV, Cristina Topescu, a fost gasita moarta, in aceasta seara, de politistii judetului Ilfov, dupa ce o vecina de a ei a anuntat autoritatile, mentionand ca aceasta nu a mai fost vazuta de foarte multa vreme

Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Prietenii nu au reușit să o mai contacteze de aproximativ 3 săptămâni.

Potrivit poliției, în cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

De la finalul anului trecut, Cristina Țopescu devenise consilier al ministrului Sănătății. Și cei de la minister au încercat să o contacteze pe Cristina Țopescu, fără succes. Au crezut însă că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon.

Cristina Țopescu avea 59 de ani. Era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

 506 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...