Curs gratuit de dezvoltare personală, dedicat adolescenților din Sectorul 6

palatul copiilor

Este vorba despre un nou curs gratuit, dedicat adolescenților din Sectorul 6, care va avea loc la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu – Grant, începând cu data de 19 martie.

Ce contează mai mult pentru tine? Povestea sau informația? Dar de ce să alegi, când le poți combina pe amândouă într-un super program de dezvoltare personal, intitulat “PoveȘtim”?

“Sunt mândru de cât de frumos a crescut și s-a dezvoltat Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant. Un proiect dedicat copiilor din comunitatea noastră, care lansează acum  și un program dedicat în exclusivitate adolescenților, punând, din nou, educația pe primul plan”, a spus Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Programul “PoveȘtim” este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 ani și 18 ani și are ca scop dezvoltarea personală.

Stimularea gândirii critice; Creșterea atenției, autocontrolului și a stării de prezență; Dezvoltarea imaginației și a stimei de sine sunt doar câteva dintre obiectivele cursului, pe care tinerii le vor putea lucra în cadrul a 12 sesiuni.

Îndrumați de un specialist în dezvoltare personală, adolescenții vor răspunde la mai multe întrebări, precum „Ce calități mă definesc?”, „Care sunt lucrurile pe care aș dori să le îmbunătățesc la mine?”, „Ce îmi doresc de la cei din jur?”, „Cum pot să transform greșeala în lecție?” sau „Cum pot face să mă simt valoros chiar și atunci când greșesc?”

Descoperirea identității, potențarea valorilor deținute, conștientizarea aspectelor care pot fi îmbunătățite și a lucrurilor care ne influențează, dar nu țin de noi, transformarea greșelilor în context de învățare și dezvoltarea capacității de a trece peste emoțiile negative asociate greșelilor sunt doar câteva dintre temele pe care le vor aborda din dorința de a se cunoaște și a se înțelege mai bine, pentru o viață de adult împlinită și echilibrată.

Tinerii cu vârste între 14 și 18 ani, cu domiciliul pe raza Sectorului 6, se pot înscrie pentru acest curs la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant”, aflat pe Aleea Țibleș nr. 64, email: palatulcopiilor6@dgaspc6.com .

Loading

Recommended For You