Dăncilă a anunțat că Iohannis „merita” suspendarea din funcţie.

dancila
libris.ro

Viorica Dăncilă a anunţat că ar fi vrut să îl suspende pe şeful statului Klaus Iohannis din funcţie, însă nu a mai putut să facă acest lucru cât a fost ea preşedinte al PSD. Ea a precizat că Iohannis nu respectă Constituţia, nici deciziile CCR, deşi a jurat acest lucru.

 

„Acum nu mai este posibil. Eu cât am fost preşedinte al partidului nu am mai putut să îl suspend. Eu cred că merita suspendarea. Dacă era un om corect îşi dădea demisia din moment ce a trecut moţiunea. A băgat ţara în haos şi a plecat din ţară”, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seara, la TVR 1, potrivit MEDIAFAX.

Întrebată când a simţit că trebuie suspendat Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a răspuns: „În momentul în care mi-am dat seama că nu e un preşedinte al tuturor românilor, care nu respectă Constituţia României”.

„Ştim că atunci când a depus jurământul a spus – jur să respect Constituţia, dar preşedintele Iohannis nu respectă deciziile CCR. Ştiţi bine că mereu a respins miniştri. Preşedintele României trebuie să fie un model. El nu respectă Constituţia şi îşi asumă acest lucru. Atunci ce fel de preşedinte este? Nu o să răspund eu cred că vor răspunde cetăţenii la votul din 10 şi 24 noiembrie”, a conchis Dăncilă.

 

 

 209 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...