Daniel Tudorache: În Sectorul 1, 1100 de camere de luat vederi previn tragediile ca aceea de la Caracal!

camera-video-supraveghere

Primarul din Banu Manta, Daniel Tudorache, spune că, pentru a le oferi mai multă siguranță cetățenilor care locuiesc, lucrează sau tranzitează Sectorul 1, în ultimii trei ani, a montat peste 700 de noi camere de luat vederi.
În acest fel numărul camerelor de supraveghere din Sectorul 1 a ajuns la 1100 și el va crește în continuare, a declarat edilul pentru București Fm.

Camerele de supraveghere sunt puse la vedere, astfel încât simpla lor prezență duce la descurajarea celor care ar fi tentați să săvârșească fapte penale și, deci, la scăderea infracționalității și creșterea siguranței cetățeanului pe stradă.

Mai mult decât atât, imaginile sunt stocate 30 de zile și există un dispecerat al Poliției Locale care monitorizează aceste camere de supraveghere. Dispeceratul poate trimite oricând un echipaj de intervenție rapidă, dacă apar probleme într-o anumită zonă, a explicat Tudorache.

Edilul Sectorului 1 crede că, dacă, la Caracal, ar fi existat camere de supraveghere, fata răpită ar fi putut fi găsită mult mai repede și tragedia ar fi putut fi evitată.

Loading

Recommended For You