Dar din dar se face rai – donații de la magazinele caritabile SocialXChange

donatii dambovita 1

Peste 50 de familii din comuna dâmbovițeană Doicești vor primi  mai multe donații de la magazinele caritabile SocialXChange din Sectorul 6.

Continuând buna colaborarea pe care SocialXchange a dezvoltat-o în ultimii ani cu asociațiile care ajută persoanele vulnerabile din zonă, magazinele caritabile au donat astăzi zeci de saci cu produse și articole de mobilier.

Astfel, pe lângă categoriile defavorizate din sector, principalii beneficiari ai proiectului SocialXChange, bunătatea depășește din nou granițele Capitalei și ajunge în alte zone din țară.

Familiile din comuna Doicești vor primi, printre altele, un televizor, haine și încălțăminte pentru sezonul rece, jucării, cărți, accesorii pentru bucătărie, articole pentru bebeluși și obiecte de decor pentru casă.

În anii trecuți, magazinele caritabile SocialXChange, aflate pe Calea Crângași nr. 3 și pe Aleea Lunca Cernei 6A, s-au alăturat unor campanii de caritate din mai multe județe din țară, printre care Dâmbovița, Olt și Călărași.

Cei interesați să se alăture proiectului SocialXChange și să treacă pragul magazinelor caritabile încărcați cu donații sunt rugați să țină cont că, în prezent, cererea cea mai mare este pentru produsele alimentare și igienico-sanitare, de care beneficiarii au nevoie în fiecare zi.

Magazinele caritabile SocialXChange sunt un proiect al Primăriei Sectorului 6, desfășurat prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, prin care beneficiarii de ajutor social primesc donații din partea cetățenilor, firmelor sau instituțiilor, după ce prestează muncă în folosul comunității. Programul își propune să stimuleze spiritul de solidaritate și coeziunea socială, dar și responsabilitatea față de propria viață a persoanelor dependente de ajutoarele sociale.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Loading

Recommended For You