Deputaţii vor să refacă o parte din faţada Palatului Parlamentului

Palatul_Parlamentului_1b

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie de 8.2 milioane de lei pentru lucrări de refacere a faţadei unei părţi din Palatul Parlamentului, inclusiv lucrări de consolidare aferente clădirii parcajului subteran. Contractul va avea valabilitate până în 2022, iar licitaţia se încheie pe 18 noiembrie, anunță MEDIAFAX.

Potrivit anunţului publicat în Sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP), licitaţia este în procedură simplificată, iar valoarea totală estimată este de până la 8.195.996 de lei. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

În descrierea achiziţiei publice se precizează că licitaţia este pentru un contract multianual de lucrări, cu durata până la 30 iunie 2022, de refacere a faţadei, inclusiv lucrări de consolidare aferente clădirii parcajului subteran, axe 1÷51 Palatul Parlamentului, axele 1÷22 şi 45÷51 aferente Cameră Deputaţilor şi axele 24÷44 aferent Serviciul Român de Informaţii UM 0929, conform prevederilor caietului de sarcini, atribuit în comun de asocierea dintre Cameră Deputaţilor şi SRI prin UM 0929 Bucureşti.

Finanţarea este realizată din fonduri bugetare, iar termenul limită de depunere a ofertelor este până pe 18 noiembrie, ora 15:00.

 

 

Loading

Recommended For You