Doi interlopi celebri s-au bătut în centrul Bucureștiului. KO în 4 secunde!

street-fight

O reglare de conturi între interlopii din Clanul Sportivilor s-a petrecut duminică după-amiaza chiar în centrul Bucureștiului, toată scena având loc în fața a peste o sută de oameni.

Lumea interlopă din București este în focuri, după ce doi dintre reprezentanții de seamă ai aceste comunități „și-au dat interval”, conform argoului. „Bibiloi”, pe numele său real Nicușor Dumitrescu, a intrat în mai multe conflicte în ultimele luni, după ce a fost eliberat din închisoare. Partener în „Clanul Sportivilor” cu Mihai Nebunu în anii ce-au trecut, Bibiloi a devenit acum dușman cu acesta și, după eliberarea din penitenciar, a încercat să-și recâștige autoritatea în zonă.

Doar că nu a fost de acord un tânăr care vine tare pe turnantă numit „Bebino”. Acesta din urmă l-a provocat pe rivalul său la o bătaie de onoare, „parte-n parte”, pentru a lămuri diferendul, iar reglarea de conturi s-a petrecut duminică.

Cu un arbitru profesionist de față și cu mănuși de protecție pe mâini, cei doi s-au întâlnit în Parcul Național Văcărești, acolo unde au strâns mai multe zeci de prieteni drept martori. Spectacolul nu a durat însă mult, ceea ce se poate vedea și în înregistrările oferite de CanCan, publicația care a relatat subiectul.

„Bebino” reușește să-i aplice lui „Bibiloi” o serie rapidă și, după doar patru secunde, își pune rivalul la pământ. Ce a urmat a fost o avalanșă de pumni aplicată învinsului, care a fost cu greu scos din mâinile furiosului „Bebino”.

 313 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...