Două femei care făceau „vrăji” au fost reținute pentru șantaj și înșelăciune

politia bucuresti

Miercuri, 29 ianuarie, poliţişti ai Capitalei au pus  în aplicare un mandat de percheziţie şi au reţinut două femei bănuite de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune, după ce ar fi  primit sume de bani de la o femeie pentru a face vrăji şi descântece.

 

La data de 27 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi  de o femeie cu privire la faptul că două persoane necunoscute,  sub pretextul că vor face ca o dorință personală a acesteia să se îndeplinească, prin vrăji și descântece, în perioada 23 noiembrie 2019 – ianuarie 2020 i-au solicitat în mod repetat acesteia mai multe sume de bani, determinând-o să le plătească în mai multe tranșe suma totală de 16.000 de euro.

 

De asemenea,  persoana vătămată reclama că vineri, 17 ianuarie a.c.,  s-a prezentat la o adresă din Capitală, pentru a participa la un ritual organizat de cele două femei, moment în  care acestea i-au cerut suma de 17.000 de euro, ameninţând-o că în cazul neremiterii sumei vor iniția mai multe ritualuri magice în urma cărora, atât persoana vătămată cât și familia sa vor deceda.

 

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate,  poliţiştii au identificat două femei, de 22 şi 45 de ani, bănuite de comiterea faptei. În cursul zilei de ieri, a fost  pus în executare un mandat de percheziție, la un imobil  din sectorul 1, cele două femei fiind depistate la adresă. Totodată, au fost identificate mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la ,,ritualuri oculte”, bijuteriile persoanei vătămate, precum şi sumele de 13.000 de euro, 5.000 de lei, aproximativ 500 gr. de bijuterii, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

 

Cele două femei au fost conduse la sediul subunităţii pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat acestea au fost reţinute, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune.

Loading

Recommended For You