Două mașini au căzut duminică seară într-o groapă prost semnalizată, în sectorul 6 al Capitalei

masina 4

Poliția Capitalei anunță că, duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un șanț săpat în carosabil, conform digi24.ro

Șanțul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET.  În urma accidentului, unul dintre șoferi a fost rănit.

Consilierul general Ciprian Ciucu, scrie pe pagina de Facebook

Firea, lăsați sărbătoarea în seara asta! Vedeți ce isprăvi ce mai face RADET în mandatul dumneavoastră! În zona Aleea Compozitorilor nr. 13, Sector 6, într-o groapă nesemnalizată unde se desfășoară o lucrare Radet, au căzut două auto, unul în totalitate, iar celălalt partial. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime omenești, reveni cu detalii…”

„Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Primul șofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieșit din mașină în timp ce cel de-al doilea….)

Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte și ploaie…”

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutier, precum și pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării.

Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat că doi indivizi, care au ieșit inițial dintr-un bar, ar fi aruncat cele nouă semnalizatoare în groapa în care au căzut duminică seară cele două mașini.

Am ajuns în jur de ora 23 acolo, iar soția primului șofer care a căzut în groapă, cât și poliția, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieșit din barul de lângă, într-o stare euforică, și s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare și le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om și a căzut în groapă”, a declarat, pentru Mediafax, Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica (societate care va prelua activitatea RADET).

Burghiu mai spune că din groapă au fost scoase 9 indicatoare.

Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, și de-o parte și de alta a șantierului. Dacă ar fi dat cu mașina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Șantierul acela este de 12 zile și nu a fost niciun incident acolo”, a mai declarat Burghiu.

Martori de la fața locului au relatat, pentru Mediafax, că în cazul în care ar mai fi durat câteva minute până când primul bărbat a fost scos se putea întâmpla o tragedie, pentru că la scurt timp a căzut cealaltă mașină.

Potrivit lui Burghiu, groapa va fi astupată în aceste zile.

foto – Ciprian Ciucu

Această prezentare necesită JavaScript.

Loading

Recommended For You