Dumitru Buzatu, către un protestatar: Măi, tembelule, măi!

buzatu-dumitru-ziaruldevaslui.ro

Președintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfârșitul discursului pe care l-a susținut, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Naționale din Vaslui. Auzind reacția unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat „Măi tembelule, măi!”,conform stiripesurse.ro

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a menționat în timpul discursului său de la ceremoniile dedicate Zilei Naționale din Vaslui că trebuie „întărit sentimentul național în contextul european”.

Dacă noi, cei de astăzi, vom reînnoi aceste legăminte și ne vom aduce aminte de fiecare dată și vom transmite generațiilor care urmează misiunea de a continua, de a întări sentimentul național în contextul european, de a duce mai departe eforturile acelora care s-au jertfit pentru țara lor, atunci înseamnă că și noi ne-am îndeplinit misiunea. Tuturor celor prezenți, La mulți ani! La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a spus Dumitru Buzatu.

La finalul discursului, o persoană din public l-a huiduit pe liderul PSD Vaslui. Reacția acestuia a fost „Măi tembelule, măi!”.

Fostul președinte Ion Iliescu a rămas în istorie cu celebra expresie ”Măi, animalule!”

foto – ziaruldevaslui.ro

Loading

Recommended For You