Edilul Daniel Florea cheltuie 280.000 de euro pe concerte, fasole și cârnați de Mica Unire

daniel florea

Primăria Sectorului 5 cheltuie 280.000 de euro pentru concerte, fasole şi cârnaţi de Mica Unire, anunță libertatea.ro

Spre deosebire de anul trecut, când sărbătoarea Micii Uniri a scos din bugetul local aproximativ 42.000 de euro, fără TVA, anul acesta municipalitatea condusă de Daniel Florea va cheltui de aproape şapte ori mai mult, în jur de 280.000 de euro, fără TVA.

Una dintre explicaţiile costului mărit e că evenimentul va ţine trei zile, între 24-26 ianuarie, incluzând, aşadar, şi ziua de naştere a lui Nicolae Ceauşescu.

Potrivit caietului de sarcini publicat pe site-ul Centrului Cultural pentru Tineret „Ştefan Iordache”, subordonat Primăriei Sectorului 5, Mica Unire va fi sărbătorită în cele trei zile în Parcul Sebastian, de la ora 12.00 la ora 21.30.

Suma de 280.000 de euro este destinată organizării unor concerte la care „minim 15 artişti să presteze servicii artistice de câte o oră fiecare”.

Specialişti culinari vor prezenta demonstraţii culinare tradiţionale (ceaune aburinde cu fasole şi cârnaţi, sarmale cu mămăligă etc)”, se arată în documentul citat. „Porţiile rezultate vor fi distribuite cu titlu gratuit”

Citeşte întreaga ştire: Primăria Sectorului 5 cheltuie 280.000 de euro pentru concerte, fasole şi cârnaţi de Mica Unire

Loading

Recommended For You