Emil Boc: De la 1 august, eliminam, din uzul curent, produsele si materialele din plastic la nivelul Primariei Cluj-Napoca

emil boc

Primaria Cluj-Napoca va trece, de la 1 august, la eliminarea consumabilelor din plastic, cum ar fi pahare si tacamuri, folosite in institutie la protocol sau servire a mesei, dar si la cantina orasului sau la crese, acestea urmand a fi inlocuite cu materiale reciclabile.

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca, prin aceasta actiune, Primaria Cluj-Napoca va intra in rand cu lumea moderna din Occident, care a trecut la eliminarea acestor produse din plastic.

De la 1 august, trecem la eliminarea din uzul curent a produselor si materialelor din plastic la nivelul Primariei Cluj-Napoca si altor entitati subordonate, cum sunt cantina primariei sau crese, in ceea ce priveste activitati de protocol sau servire a mesei.

Acestea vor fi inlocuite cu produse din materiale reciclabile. Deci, de la 1 august, adio pahare si tacamuri de plastic la conferintele de presa sau la sedintele Consiliului Local. Prin aceasta actiune, Primaria Cluj-Napoca va intra in rand cu lumea moderna din Occident, care a trecut la eliminarea acestor produse„, a spus Boc.

Edilul a subliniat ca este vorba de exigente europene, care sunt indeplinite si de primaria clujeana, cunoscand cat de nociv este plasticul pentru mediu si cat de multe daune provoaca, prin poluare, cetatenilor.

Loading

Recommended For You