Fenerbahce Beko, Partizan NIS și Mornar Bar joacă în septembrie la Cluj, in League of the 4, turneu de baschet internațional

League of the 4 Cluj-Napoca

League of the 4, turneu de baschet internațional, este al treilea eveniment marca SPORTS FESTIVAL de anul acesta. Meciurile amicale vor avea loc în weekendul 14-15 septembrie și vor aduce la Cluj-Napoca, alături de U Banca Transilvania, 3 echipe puternice din baschetul european: Fenerbahce Beko, Partizan Belgrad NIS și Mornar Bar.

Turneul va avea loc la BT Arena, iar programul competiției este:

Sâmbătă, 14 septembrie:

  • Semifinala 1: Mornar Bar vs. Partizan Belgrad NIS;
  • Semifinala 2: U Banca Transilvania vs. Fenerbahce;

Duminică, 15 septembrie: Finala mică / Finala mare.

Biletele pentru turneul de baschet vor fi puse în vânzare vineri, 26 iulie, începând cu ora 12.00, pe www.sportsfestival.com  / www.entertix.ro. Costul unui bilet Early Bird pornește de la 20 de lei, iar abonații U-BT beneficiază permanent de prețurile Early Bird. Copiii până la 5 ani au acces gratuit, iar cei cu vârsta de peste 5 ani vor putea intra la meciurile de baschet cu bilete în valoare de 10 lei.

În 2018 U-BT a întâlnit Panathinaikos și cei aproape 8.000 de oameni prezenți la BT Arena s-au bucurat de un adevărat spectacol. Organizatorii promit și pentru turneul de anul acesta un adevărat show.

Fenerbahce a ajuns de 5 ori consecutiv în ultimii 5 ani în Final 4 al Euroligii. Partizan este fosta campioană a Euroligii și a câștigat de 21 de ori campionatul Serbiei. Superstaruri ca și Jan Vesely, Leo Westermann, Nikola Kalinic, dar și Novica Velickovic, și-au anunțat prezența la Cluj.

Actualul antrenor al U-BT, Dusko Vujosevic, este o legendă a clubului Partizan, fiind antrenor acolo 11 ani. De la venirea lui la Partizan în 2001, a câștigat cu echipa nouă campionate naționale consecutive (2002-2010), patru cupe (2002, 2008, 2009, 2010) și patru titluri consecutive în Liga Adriatică (2007-2010), fiind cel mai de succes antrenor din istoria clubului.

Loading

Recommended For You