Gabriela Firea îl provoacă „public” pe Ludovic Orban la o dezbatere

orban-firea

Primarul general al Capitalei spune că dorește o dezbatere cu premierul României ca să demonstreze că este incompetent. „Cred că atunci când adoarme se gândește la mine și când se trezește la fel”, a declarat primarul general, conform digi24.ro

Mi-aș dori o dezbatere în turul doi. Aceasta ar fi necesară și staff-ul domnului președinte ar trebui să-l sfătuiască să participe. De asemenea, eu îl invit la o dezbatere, îl provoc public pe domnul premier Orban, pentru că vrea să ne demonstreze că le știe pe toate și de regulă cei care vor să demonstreze că le știu pe toate sunt de fapt foarte superficiali și nu știu nimic. Sunt adevărate calamități la locul de muncă” a spus Gabriela Firea.

La instalarea tuturor miniștrilor a avut o referire la adresa mea. Se pare că îl inspir. Când adoarme se gândește la mine, când se trezește se gândește la mine. Sunt măgulită. Îl provoc la o dezbatere pe teme actuale pentru a vedea toată țara cât e de incompetent. A fost viceprimar, nu a făcut nimic, i-am studiat toate deciziile… Repet, o adevărată calamitate”, a adăugat Firea.

Firea nu se teme de alegerile locale din 2020

Întrebată dacă se teme de alegerile locale de anul viitor, ținând cont că Iohannis a câștigat în toate sectoarele din București, Firea a negat. „Deloc. Sunt din ce în ce mai încrezătoare că românii, inclusiv cei din București s-au săturat de minciuni, de manipulări, de campanii toxice pe Facebook și își dau seama și fac diferența între competenți și incompetenți. Incompetenții sunt cei care au preluat această guvernare”, a declarat primarul general.

Loading

Recommended For You