În Piața Progresul, granitul pus acum 2 săptămâni e înlocuit cu alt granit!

granit-vechi-spartplaci-vechi-gramada-1

De mai mult de trei luni au început lucrările de renovare a pieței Progresul din Sectorul 4 al Bucureștiului. La o lună după ce a acoperit câteva zeci de metri pătrați cu granit de proastă calitate, acesta s-a stricat și firma s-a apucat să îl înlocuiască cu alt granit, conform Libertatea.ro

Contractată de Primăria condusă de edilul PSD Daniel Băluță, firma Delta Vision Construct SRL a adus în Piața Progresul granit cu defecțiuni. Unele plăci erau de 2 cm grosime, altele de 1,5 cm. Pe lângă aceasta, unele plăci erau de formă convexă iar altele de formă concavă.

În urma unei inspecții, s-au constatat diferențele de nivel și de formă din plăcile de granit, așa că s-a decis înlocuirea lor.  Muncitori povestesc că, pe lângă firma inițială, Delta Vision Construct SRL, care s-a ocupat de pavare, au mai venit și muncitori de la o altă firmă, Ametist, pentru a ajuta cu lucrarea.

Muncitorii de la ambele firme scot granitul pus acum câteva saptămâni  și îl înlocuiesc cu cel nou.

Citeşte întreaga ştire: Recordul muncii degeaba în Piața Progresul: Granitul pus acum 2 săptămâni e înlocuit cu alt granit!

foto – libertatea.ro

 

Loading

Recommended For You