În Sectorul 6 a fost inaugurat un bazin de înot semiolimpic, la școala 311

bazin inot scoala 311 sectorul 6

La Școala Generală nr. 311 a fost inaugurat, ieri, un bazin de înot semiolimpic, de către primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu.

“Astăzi, 05 martie, am inaugurat cel mai modern bazin de înot semiolimpic din București. M-am implicat încă din primele zile ale mandatului de primar în acest proiect, pentru că am găsit aici o investiție neconformă standardelor moderne și de siguranță necesare. Prin implicare, am găsit soluții tehnice și acum am putut să oferim copiilor un loc de practicare a cursurilor de natație. Îmi doresc să ofer această șansă tuturor copiilor interesați de inițierea în acest sport și am convingerea că următorii campioni la natație vor porni de aici, din Sectorul 6 , a spus primarul Gabriel Mutu.

cursuri inot scoala 311

Suprafața bazinului de înot este de 507 mp, lungimea de 25 metri, acesta fiind un bazin modern, cu 5 culoare. De asemenea, apa este la temperatura optimă pentru practicarea natației, este dotat cu vestiarele necesare, dar și cu vestiare pentru persoanele cu dizabilități.

Primăria Sectorului 6, prin Administrația Școlilor Sector 6 va emite vouchere de acces gratuite pentru 200 de elevi pe lună, prioritate având elevii Școlii Generale nr. 311, dar se dorește extinderea numărului de beneficiari la 400 de elevi, pe lună, pentru a permite accesul gratuit și elevilor din celelalte unități de învățământ de pe raza sectorului.

Loading

Recommended For You