Încă un moment de panică în Capitală! Bloc evacuat după ce s-a găsit un obuz funcțional într-un apartament

politia criminalistica

Două scări de bloc din Sectorul 3 au fost evacuate în regim de urgență! Locatarii au părăsit imediat apartamentele după ce într-una din scări a fost descoperit un obuz.

Un tânăr a găsit într-un dulap din locuința bunicii sale un obuz funcțional, iar clădirea este evacuată din cauza pericolului de explozie, informeaza digi24

Autoritățile au declarat stare de urgență, iar la fața locului intervine Unitatea de Intervenții în Situații de Urgență din Ciolpani pentru înlăturarea obuzului.

Pompierii au acționat conform planului, mai ales că s-a dat Urgență de nivel 3A. Zona fost izolată și s-a trecut la operațiunea de preluare în siguranță a obuzului, care a revenit în sarcina pirotehniștilor. Se pare că bomba este funcțională și ar fi putut exploda în orice moment!

În jurul orei 16:00, prin apel la 112, un bărbat a sesizat că a găsit în apartamentul bunicii un obuz. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 23 Poliție, fiind informat și ISUBIF. S-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acțiunea de extragere a elementului de muniție. La fața locului se deplasează și specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR. Urmează ca polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei”, se precizează într-un comunicat ISU.

Loading

Recommended For You