„Încalță un copil, de toamnă!”

incalta un copil

Mirela Retegan: “Încalță un copil, de toamnă!” este o campanie pornită din inimă! Prin intermediul ei, îmi doresc să ajungă încălțări în cele mai îndepărtate sate românești, în care încă mai trăiesc copii care, poate, nu au nici măcar o pereche bună de încălțări, fie ele de toamnă sau de iarnă.”

🔴 BUCUREȘTI

Puteti trimite pachetele prin curier la adresa: Compania de Evenimente Zurli, Str Oltetului nr 30, Sector 2, Bucuresti. Informații la tel 0728143173.

🔴 BUCUREȘTI – COMUNITATEA MAMPRENOARE

Adina Abrudan Cuturela – Bd Basarabia 256, incinta Faur, poarta 3, sector 3 (tipografia Printing Packaging)

„Am creat un mecanism prin care fiecare dintre voi poate să trimită pachete cu cizmulițe sau ghetuțe, de orice mărime. Noi strângem toate pachetele primite și le distribuim unor asociații care au grijă de acești copii. Rugămintea mea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Vă așteptăm cu ele la evenimentele noastre, din orașele în care mergem în turneu sau le puteți trimite prin curier, la adresa pe care o găsiți mai jos.

Ideal ar fi să trimiteți produse noi, pentru că sunt destul de complicate sortarea și împărțirea lor și, dincolo de asta, toți copiii visează la încălțări noi.

Campania “Încalță un copil, de toamnă!” durează până pe 5 noiembrie. Se va încheia odată cu spectacolul de la Timișoara, unde puteți aduce ultimele pachete. Vă promit fotografii și filmulețe, să vedeți exact unde ajung cadourile voastre. Vă garantez că gestul vostru va produce o MARE BUCURIE! Aș vrea să strângem cât mai multe ghetuțe, să încălțăm cât mai mulți copii care încă mai umblă desculți, în România zilelor noastre.

Vin ploile și frigul și, cu siguranță, o pereche de încălțări noi, bune, va face diferența! “Aleg să fiu bună!” este decizia pe care am luat-o în urmă cu câțiva ani și mă străduiesc să fac asta cât mai mult, din timpul pe care îl am.

Campania “Încalță un copil, de toamnă!” nu este despre noi, cei care adunăm ghetuțele și le dăm mai departe, ci este despre fiecare dintre voi, despre modul în care oricine se poate uita în stânga sau în dreapta lui, în față sau în spate, și poate să vadă un copil care are nevoie de o pereche de încălțări noi și bune, trainice.

Și da, puteți face asta și direct. Le puteți trimite la noi, le redirecționăm cu drag, dar puteți la fel de bine să faceți asta acolo unde locuiți voi, în satele voastre, în orașele voastre, în blocul sau în parcul în care mergeți de obicei, în locurile în care găsiți copii care să aibă nevoie de ajutor.”

Găsiți mai multe informații aici

Loading

Recommended For You