Incendiu în această dimineață la Mall Afi Palace Cotroceni din Capitală

afi incendiu digi24

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la Mall Afi Palace Cotroceni din București.  Zeci de oameni care se aflau în interior au fost evacuați, informează Digi24

În total, mai bine de 2.000 de persoane au fost evacuate din mall. La fața locului au fost trimise 8 echipaje de stingere, 4 autoscări, 3 echipaje de descarcerare și 4 ambulanțe SMURD, conform b1.ro

„A fost degajare de fum de la tubulatura de evacuare a aerului sau a gazelor de la un restaurant din AFI. Tubulatura este in exteriorul restaurantului, într-un spațiu tehnic. A fost degajare de fum atât în incinta mall-ului, cât și afară. La această oră, incendiul e izolat, adică nu mai există pericol de extindere a flăcărilor, dar focul nu este stins”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București Ilfov, citat de HotNews.

„Nu au fost victime și nu a fost necesar ca pompierii să evacuze pe cineva, dar este posibil ca evacuarea să se fi făcut înaintea ajungerii echipajelor noastre”, a adăugat Daniel Vasile.

Apelul la 112 a fost făcut puțin după ora 10:00 de către un client aflat la etaj, în apropierea zonei în care a izbucnit incendiul.

Între timp, în zona mall-ului s-au instituit restricții de circulație, mașinile care circulă în apropierea complexului comercial fiind dirijate de mai multe echipaje de poliție rutieră.

 

foto – digi24.ro si gandul.info

incendiu-afi gandul.info

Loading

Recommended For You