Incendiu in parcarea subterana a unui mall din Bucuresti

incendiu

Sute de persoane au fost evacuate din mall-ul Sun Plaza, aflat în sectorul 4 al Capitalei, după ce o mașină a luat foc în parcarea subterană, informează digi24

Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea incendiului.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit la subsol, din parcarea subterană, la -2, de la un autoturism, după care s-a extins şi la alt autoturism. Din spatele clădirii pot fi observate degajări mari de fum.

Din informațiile de la această oră nu sunt persoane rănite. Incendiul se extinde în continuare, în ciuda intervenţiei pompierilor.

UPDATE

Incendiul din parcarea mall-ului Sun Plaza a fost stins de pompieri. Din cauza fumului dens, s-a declanșat alarma de urgență și toți cei care se aflau în incintă au fost evacuați, a precizat ISU București – Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat cu foarte mult fum, iar fumul a ajuns și în incinta mall-ului.

Pompierii urmează să stabilească și cauza izbucnirii incendiului

Actualizare 17:25. Două persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului de la mall-ul Sun Plaza au primit asistență medicală, iar una a fost dusă la spital. De asemenea, trei mașini au fost distruse, a anunțat ISU București – Ilfov.

Reprezentanții complexului urmează să transmită un mesaj informativ pentru persoanele care sunt evacuate și care așteaptă să aibă din nou acces în parcare, pentru a-și recupera autoturismele.

Reprezentanții ISU anunță că încă nu a fost evacuat fumul și sunt în desfășurare, iar accesul nu se va face decât atunci când vor fi îndeplinite condițiile de siguranță.

incendiu 1

Loading

Recommended For You