Începe marea bătălie pentru București. Nicușor Dan se bate cu Vlad Voiculescu

primaria Bucuresti

Începe marea bătălie pentru Primăria Capitalei, funcția cu cea mai mare miză politică după cele de la Cotroceni și Palatul Victoria. 

Până în acest moment, se cunosc trei competitori pentru București. Gabriela Firea a anunțat că va candida pentru un nou mandat, și, în ciuda controverselor din jurul mandatului său actual, ea se poate baza pe încă un sprijin considerabil pe care îl are PSD în cartierele dormitor ale Bucureștiului, și mulțumită nenumăratelor programe sociale implementate din bugetul Capitalei, anunță digi24.ro

Cel mai aprig război se poartă de câteva luni, cu tendințe de acutizare în aceste zile, pe măsură ce se apropie campania electorală, între Nicușor Dan, fostul președinte al USR, și Vlad Voiculescu, ultramediatizatul membru al PLUS, ambii revendicând cu încăpățânare poziția de candidat al Alianței.

Liderii USR și PLUS vor avea zilele următoare o ședință în care ar urma să fie stabilită componența unei conduceri comune a alianței, dar și procedurile pentru desemnarea candidaților care să reprezinte alianța la alegerile locale din 2020, au declarat surse politice pentru Digi24.ro.

Citeste mai departe

Loading

Recommended For You