Jurnalistul Moise Guran a anunțat că intră în politică

moise guran

Moise Guran a anunțat miercuri, după participarea la ședința USR, că renunță la cariera de jurnalist și intră în politică, conform Digi24.ro

Acesta se va ocupa de coordonarea campaniilor electorale pentru Alianței USR-PLUS. „Vă anunț că am luat decizia să renunț definitiv la cariera și la rolul meu de jurnalist român pentru a-mi asuma un rol politic în această țară”, a anunțat Moise Guran, la Europa FM.

Decizia sa vine după mai multe discuții cu liderii Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș. Moise Guran a participat miercuri la ședința Biroului Național al USR.

Surse din USR au declarat pentru Digi24.ro că Moise Guran va face parte din echipa executivă de coordonare a campaniilor electorale. Moise Guran nu s-a înscris în USR și a declarat că își dorește ca USR și PLUS să formeze un singur partid.

Vreau să mă înscriu în USR-Plus iar în momentul în care am venit aici am venit să mă asigur că cei de la USR vor să facă un singur partid cu cei de la Plus. Această aliaţă va trebui sa guverneze România.” a declarat Guran, la finalul ședinței Biroului Național.

Inițial, anunțul despre intrarea în poltică a fost făcut în direct la postul radio unde Moise Guran a realizat emisiunea „România în direct”.

 

Loading

Recommended For You