Klaus Iohannis: Cer Guvernului abrogarea modificărilor legislative aduse legilor justiției și codurilor penale.

Iohannis declaratie de presa

Intr-o interventie facuta pe facebook, presedintele Klaus Iohannis cere guvernului sa abrige toate modificarile facute la legile justitiei si codurile penale, acuzand actuala coalitie de incompetenta si coruptie.

Sunt alături de familiile îndurerate ale victimelor tragediei de la Caracal. Cei responsabili vor trebui aspru sancționați. Există soluții pentru ca astfel de situații să nu se mai repete și le voi prezenta la CSAT. Problema reală este că, dincolo de această criză, statul român a fost profund slăbit de guvernarea PSD în ultimii ani, care a avut ca prioritate călcarea în picioare a justiției. De aceea, cer Guvernului abrogarea modificărilor legislative aduse legilor justiției și codurilor penale. Este, de fapt, ceea ce cer și românii, afectați de efectele cumplite ale incompetenței și corupției PSD„, a scris Klaus Iohannis pe facebook.

De asemenea, presedintele a explica ca: „Statul român poate proteja cetățeanul dacă este eliberat de incompetență, de clientelism, de corupție și de aroganță!”

In cursul serii de ieri, presedintele Klaus Iohannis a avut si o declaratie de presa:

Loading

Recommended For You