La Aeroportul „Henri Coandă” se face dezinfectare o dată la 4 ore, pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus

coanda1-640x400
orange.ro

Dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri de la Aeroportul „Henri Coandă” este una dintre măsurile pentru combaterea răspândirii infecției cu noul coronavirus (2019-nCov) pe aeroport, anunță G4Media.

„În vederea combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus (2019-nCov), la aeroportul Henri Coandă a fost elaborat un plan de măsuri comun cu Ministerul Sănătății, Direcția pentru Sănătate Publică și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră. Acest plan de măsuri include distribuirea de materiale informative, completarea, de către pasagerii care vin din China, a unor chestionare, modul de tratare a acestor pasageri de către echipele medicale, precum și o serie de alte măsuri specifice, printre acestea numărându-se dezinfectarea, la interval de 4 ore, a fluxurilor de pasageri”, a transmis Compania Națională Aeroporturi București.
Conform sursei citate, suplimentar, pe fluxurile de sosiri internaționale au fost amplasate și puse la dispoziția pasagerilor dispensere de gel dezinfectant pentru mâini, numărul acestora urmând să fie crescut în zilele următoare.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat joi seara epidemia declanşată de coronavirusul din China ca fiind o urgenţă globală. Până acum, în România nu a fost înregistrat niciun caz de infectare cu noul coronavirus.

 153 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...