Lucrările la tronsonul II – Nicolae Caramfil din sectorul 1 au fost finalizate

RADET

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță finalizarea lucrărilor de modernizare a conductei DN 700 (tronson II) pe strada Nicolae Caramfil din sectorul 1, magistrala având o importanţă vitală în funcţionarea sistemului de termoficare în zona de Nord a Capitalei.

Lucrarea desfășurată la intersecţia străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera împreună cu lucrarea din Bulevardul Iancu de Hunedoara (finalizat în 8 noiembrie 2019) au avut în vedere înlocuirea unor porţiuni de conductă cu o vechime de peste 50 de ani și au reprezentat primele măsuri dispuse pentru îmbunătățirea alimentării cu agent termic în zona de Nord a Capitalei, în principal în cartierul Aviației.

Lucrările au fost efectuate în timpul sezonului de încălzire, acestea fiind desfășurate cu ajutorul unui provizorat – prin care s-a asigurat continuitatea furnizării agentului termic către clienți pe toată durata desfăşurării șantierului. Execuția a fost efectuată cu o societate comercială. Reamintim că această intervenție face parte din acordurile – cadru pentru lucrările de primă urgență ce au în vedere schimbarea a 27 kilometri de rețea în decurs de doi ani.

În data de 18.02.2020 a fost integrat în reţeaua primară de termoficare provizoratul efectuat în vederea continuării lucrărilor începute anul trecut de Compania Municipală Energetica București SA în zona Danubiu- Fizicienilor din Sectorul 3 al Municipiului București.

Continuarea acestor lucrări face parte din prima etapă de reabilitare a tronsoanelor care au înregistrat cel mai mare număr de avarii respectiv – Obiectivul 2 – Magistrala II Sud – CS1 (CET)–CS5 Bobocica, cu o lungime de 4,27 de kilometri. În total este vorba de şapte loturi de lucrări, care vor reabilita rețeaua de termoficare pe o lungime de 31,62 de kilometri, care însumează 63,24 kilometri de conducte.

Loading

Recommended For You