Ludovic Orban a lansat un atac dur, sâmbătă, la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

pnl bucuresti-orban

Prezent la alegerea Comitetului de Coordonare al Municipiului Bucureşti, preşedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac dur, sâmbătă, la adresa primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, relatează epochtimes-romania

Bucureştiul este inima României. Dacă inima suferă de aritmii sau se opreşte din bătaie sau dacă nu transmite un sânge oxigenat, dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Ăsta este adevărul. Astăzi nu numai bucureştenii suferă, ci şi România suferă pentru că inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de către o administraţie incompetentă, coruptă, iresponsabilă care şi-a bătut joc de fiecare bucureştean nu 4 ani de zile, ci în ultimii 12 ani. Aproape nimic din ceea ce a trebuit să se întâmple pentru binele bucureştenilor nu s-a întâmplat. Nu se poate să ai cea mai poluată capitală, să ştii de unde vine această poluare şi să nu faci nimic„, a declarat Orban.

Potrivit premierului desemnat, toată lumea ştie că Bucureştiul are nevoie de centura verde care să împiedice pătrunderea în Bucureşti a prafului Bărăganului.

Asta este stavila de care are nevoie Bucureştiul şi care trebuie realizată de viitoarea administraţie a PNL în parteneriat cu Guvernul pentru a opri această poluare nocivă cu praf care afectează viaţa de zi cu zi a bucureştenilor. Toată lumea ştie ca Bucureştiul are nevoie şi de lărgirea la 4 benzi a centurii şi de autostrada de centură şi noi trebuie să ne asumăm acest obiectiv în următorii 4 ani de zile ca administraţia Bucureştiului împreună cu Guvernul să finalizeze şi autostrada de centură şi lărgirea la 4 benzi a centurii„, a adăugat Orban.

Loading

Recommended For You