Mai multi politisti audiati pentru abuz in serviciu, in cazul Caracal

politisti caracal
orange.ro

Secția specială pentru magistrați a început audierile în dosarul deschis în cazul Caracal. Mai mulți polițiști din Olt au fost chemați la audieri, pentru a da detalii despre ancheta făcută după ce părinții Alenxadrei Măceșanu au reclamat, în urmă cu nouă zile, dispariția fetei de 15 ani.

Secția specială a deschis o anchetă pentru abuz în serviciu, în care verifică atât intervenția magistraților și a polițiștilor de după apelurile la 112 ale Alexandrei, cât și modul în care DIICOT Craiova a investigat cazul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie, pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o.

În ultimele zile, secția a ridicat documente legate de instrumentarea celor două cazuri, între timp reunite, de la șase instanțe și parchete – Parchetul Caracal, Parchetul Olt, DIICOT Craiova, Judecătoria Caracal, Judecătoria Craiova și Curtea de Apel Craiova. De asemenea, Secția specială a cerut mai multe documente și de la Inspectoratul Județean de Poliție Olt și de la cel din Dolj.

Toate aceste structuri au fost implicate, pe parcursul ultimelor patru luni, în investigațiile derulate inițial pentru depistarea Luizei, care avea 18 ani când a dispărut, iar apoi pentru căutarea Alexandrei, de 15 ani.

 244 total views,  1 views today

Recommended For You

loading...