Maine incepe scoala. Ce masuri a luat Primaria Capitalei

gabriela Firea Bucuresti

Gabriela Firea a convocat, la sediul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti, un comandament pentru trafic, avand in vedere ca maine incepe scoala.

Vacanta s-a terminat, elevii revin de maine la scoala! Multi bucuresteni se intorc din concedii, iar traficul se va aglomera. Din acest motiv, am convocat in aceasta seara Comandamentul de trafic pentru a verifica stadiul masurilor de fluidizare„, a anuntat Gabriela Firea.

Peste 70 de echipaje de poliție vor asigura fluența traficului, mâine, cu prilejul reluării anului școlar!

Putem să vă anunțăm că, mâine dimineață, am sporit efectivele Brigăzii Rutiere, Poliției Locale Municipale și a celor de sectoare. Vor fi peste 70 de echipaje în trafic pentru a asigura fluența in trafic”, a anunțat, in conferinta de presa,Gabriela Firea.

STB va suplimenta parcul de autobuze,troleibuze și tramvaie, atât pe raza Municipiului București, cât și în județul Ilfov, a mai declarat edilul șef al Capitalei.
În premieră, 6000 de elevii din cinci școli, din Sectoarele 1 și 6, vor putea merge la școală cu autobuzul școlar. Este vorba despre școlile „Herăstrău” și „Pia Brătianu”, din Sectorul 1, și Colegiul „Elena Cuza”, Școala 279 și Școala Gimnazială „Sfântul Andrei”, din Sectorul 6.
O altă preocupare a noastră este siguranța elevilor și, împreună cu polițiile locale de sector și cu Poliția Națională, vom asigura tot ceea ce ține de securitatea, de garantarea integrității, atât a elevilor, cât și a profesorilor”, a declarat Gabriela Firea.
O altă sursă de trafic intens sunt barierele CFR de la Petricani și Andronache, care, la orele de vârf stau coborâte și câte o jumătate de oră, consideră Firea.
Puteti urmari aici conferinta de presa sustinuta de Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea

Loading

Recommended For You