„MARATOC – Maraton pe tocuri” are loc astăzi, la Arena Naţională din Bucureşti începând cu ora 10,00.

maratoc

Prima ediţie a evenimentului sportiv şi distractiv „MARATOC – Maraton pe tocuri” are loc sâmbătă, la Arena Naţională din Bucureşti (intrarea VIP din strada Maior Coravu), începând cu ora 10,00, anunță Agerpres.

Acesta este un eveniment caritabil şi este destinat copiilor de la Fundaţia „Nane” şi celor de la Fundaţia „Ajut un copil”.

Evenimentul „MARATOC” este susţinut de Primăria Capitalei. De asemenea, s-a alăturat proiectului Federaţia Română de Atletism, care asigură, cu ajutorul voluntarilor, logistica liniei de start, a traseului, a liniei de sosire, a premierii.

Participanţii la „MARATOC” vor purta încălţăminte cu tocuri (cizme, botine, pantofi, sandale) de 7-10 cm; vor fi îmbrăcaţi adecvat vremii de afară (dacă plouă, să aibă umbrelă). Ei pot alege la ce cursă vor să se înscrie – alergare 400 de metri, alergare 800 de metri, alergare 1.200 de metri. La cursa de 400 de metri pot alerga şi copiii alături de mame (bineînţeles, cei mici nu vor purta tocuri). Mamele care participă pot veni cu bebeluşii sau copiii lor în landouri/cărucioare. Tăticii care participă vor purta încălţăminte cu toc (va fi amuzant şi astfel vor înţelege cum începe fiecare dimineaţă din viaţa soţiilor), precizează organizatorii.

Loading

Recommended For You