Marcel Ciolacu: „PSD va depune, în sesiunea parlamentară care începe în februarie, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban”

ciolacu marcel
libris.ro

Marcel Ciolacu anunță moțiune de cenzură. Tema moțiunii depinde de răspunsurile Curții Constituționale la sesizările făcute după ce Executivul și-a angajat răspunderea pentru buget și pentru abrogarea multora dintre prevederile Ordonanței de Urgență 114, informează Digi24.

Marcel Ciolacu a mai spus, într-o emisiune la Antena 3, că se așteaptă ca Ludovic Orban să demisioneze, dacă sesizarea privind Bugetul este acceptată de CCR.

În cele 60 de zile, în afară că au dat șase asumări și o groază de bâlbe, continuă să creadă că vor putea face alegeri anticipate în România total nedemocratic. În acest moment, România are guvern, adevărat un guvern minoritar, dar cu o majoritate parlamentară, fiindcă așa a fost numit. Avem un președinte ales de curând, avem un Parlament care este în termenii constituționali, alegerile fiind peste câteva luni”, a spus Marcel Ciolacu.

În sesiunea următoare parlamentară, PSD va depune o moțiune de cenzură, categoric. Constituția îți conferă această posibilitate de a veni cu asumarea răspunderii pe anumite legi, dar acei oameni s-au gândit la legi importante, la reforme în sănătate, reforme în educație, declarații politice pot veni prin asumare, apartenența la NATO, la UE. Nu vii cu modificări a punctului de amenzi”, a mai spus președintele interimar al PSD.

Loading

Recommended For You

loading...