Marcel Ciolacu vrea un Guvern de uniune naţională dacă trece moţiunea anti-Orban

ciolacu marcel

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, pe Facebook, că dacă va trece moţiunea de cenzură împotriva premierului Ludovic Orban există varianta formării unui Guvern de uniune naţională, conform epochtimes-romania.ro

Moţiunea de cenzură pe care o vom depune este o moţiune serioasă şi vom face tot ce depinde de noi să treacă. Dacă va avea succes, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru deoarece pentru aceasta este nevoie de mai mult decât un nume, oricât de bun ar fi el! Experienţa guvernării PNL, fără un program de guvernare coerent, este suficientă. Vedem cu toţii şi, mai ales, simţim costurile neseriozităţii şi incapacităţii lor. Austeritate, subdezvoltare, scăderea nivelului de trai al românilor„, a declarat Ciolacu.

Din aceste motive, liderul PSD crede că soluţia este un guvern de uniune naţională, cu un program clar definit, care să administreze ţara până la alegerile parlamentare din noiembrie.

Dacă interesul faţă de stabilitatea României şi faţă de români este cel care primează, Preşedintele României are obligaţia de a desemna un prim-ministru al unui astfel de guvern„, a precizat Ciolacu.

Loading

Recommended For You