Marcel Vela: „Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD”

marcel vela11
libris.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că a descoperit că pentru Jandarmerie au fost cumpărate mașini de 200.00 euro, pentru protecția demnitarilor PSD, și sute de televizoare de 1.000 de euro bucata, relatează Digi24.ro

Ministrul a adăugat că a cerut Camerei Deputaților să returneze un BMW seria 7 cumpărat de minister în perioada în care era condus de Carmen Dan.

Potrivit ministrului, au fost cheltuiți bani „aiurea”, în loc să fie cumpărate mașini noi pentru polițiști.

Aș fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri și când doamna Carmen Dan a cumpărat un Șeptar, un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan și l-a dat în comodat la Camera Deputaților. Și atunci erau sindicate”, a spus Vela.

Am solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux cumpărate pe banii polițiștilor, din venituri proprii, de la încasările de la plăcuțele de înmatriculare, cumpărând prin acest minister, în loc să cumpere autoturisme pentru colegii de sindicat ai domnilor care ridică această problemă li mă întreabă pe mine făcând comparații așa macabre. Până acum au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă, cadou la Camera Deputaţilor, din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum. Nu am observat să facă observații diplomatice și cu bunăvoire unii sau alții”, a adăugat el.

El a adăugat că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu o mie de euro bucata” și alte achiziții pe care le consideră inoportune.

Loading

Recommended For You

loading...