Măsuri de ordine publică pentru meciul Dinamo București-Astra Giurgiu

stadion-dinamo-prosport
libris.ro

Sâmbătă, 01 februarie, pe stadionul Dinamo”, din Capitală, începând cu ora 20.00, se va disputa meciul de fotbal dintre Dinamo București și Astra Giurgiu.

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la evenimentul sportiv.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

INFORMAŢII ŞI RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI

Pentru a evita aglomeraţia, în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările  care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă, ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

foto – prosport.ro

Loading

Recommended For You

loading...